Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Súlyos kamionbaleset az M80-ason, két mentőhelikopter is a helyszínen

Fotó: Mentőhelikopter száll fel egy kisiklott, felborult vonat mellett Mindszent belterületén, a Déli utcai vasúti átjárónál 2022. április 5-én. Egy kisteherautó a sínekre hajtott, ahol a Szentesről Hódmezővásárhelyre tartó motorvonattal ütközött. A vonat az ütközés erejétől kisiklott és az árokba borult. A balesetben többen megsérültek és többen a helyszínen meghaltak. MTI/Donka Ferenc
not image

Takács Petra

2022. augusztus 3. - 16:27

Egyelőre tisztázatlanok a körülmények, de azt már tudni, hogy többen megsérültek, és két mentőhelikopter is leszállt a helyszínen.

Teljes széleségében lezárták az M80-as autóutat a Vas megyei Csákánydoroszló és Vasszentmihály között, ahol négy személyautó és egy kamion ütközött szerda délután – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főfelügyelőség.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset következtében többen megsérültek. Hozzátette: két mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. A főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a baleset nem sokkal délután 3 előtt történt.

A műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, a forgalmat a 8-as számú főútra terelik.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.