Feleségül ment egy tehénhez, mert azt hitte, a férje reinkarnálódott benne

Fotó: Unsplash/Andy Kelly
not image

Nagy Noel

2021. november 30. - 20:50

Mindig szomorú egy családtag elvesztése, amely a különösen babonás kultúrákban meglehetősen különös meggyőződésekhez tud vezetni.

Bizarr történetről számolt be a brit The Sun online kiadása, amelynek főszerepében a 74 éves Khim Hang szerepel. A kambodzsai nő az ország északkeleti részén lévő Kratie tartományban él és mostanra világhírt szerzett magának.

Hang ugyanis idős napjainkban boldog házasságban él egy… tehénnel. Ennek hátterében az áll, hogy az idős asszony a közelmúltban elvesztette férjét, özveggyé válását követően azonban találkozott egy tehénnel, amelyről meggyőződése, hogy a férje reinkarnálódott benne

A gyászoló asszony akkor győződött meg véglegesen arról, hogy a férje reinkarnálódott az állatban, amikor az „megcsókolta” őt, megnyalta a nyakát és a haját, majd elkísérte őt a házába és egészen az emeletig is felment.

„Meggyőződésem, hogy ő a férjem, mindenben rá emlékeztet. Mindent úgy csinál, ahogyan a férjem csinálta volna, ha életben lenne”

Hang fia egyébként elmondta, hisz édesanyja állításának, ugyanis maga is érzi édesapja lelkét a tehénben. A nő ráadásul biztosra megy: parancsba adta gyermekeinek, hogy ha meghal, gondoskodniuk kell „édesapjukról”, vagyis nem bánhatnak vele rosszul és nem is adhatják el, valamint olyan temetés kell neki rendezniük, mint egy embernek.

Meglepő módon nem ez az első alkalom, hogy házasság köttetett egy tehén és egy ember között. A The Sun felidézett egy Indonéziában történt esetet, ahol egy faluban állítólag egy tinédzser el is ájult, miután arra kényszerítették, hogy házasodjon össze egy tehénnel.