Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Kadirov alig várja, hogy „ripityára törje a Nyugatot” Putyin parancsára

Vlagyimir Putyin orosz elnök az Oroszországi és Fehéroroszországi Régiók 9. fórumán Moszkvában 2022. július 1-jén. MTI/AP/Kreml/Pool/Mihail Mecel
not image

Nagy Noel

2022. július 20. - 08:25

Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője demonstrálta a háború során, hogy hű szolgája Oroszország elnökének.

Kadirov a legújabb Telegram-posztjában jelentette be, hogy „Észak-Akhmat” néven új csecsen ezredet hoztak létre, amellyel segíteni fogják az orosz hadsereget az Ukrajnában folytatott népirtó háborújukban.

Soron kívül Orosz külügy: a fegyverek szállításával az USA vérbe fojtja Ukrajnát

Kadirov szerint Oroszország az egyetlen ország, amely fel mer szólalni az „infernális utálatosság ellen, amelyet a Nyugat terjeszt” és hálás azért, hogy Putyin meghozta a helyes döntést és „lehetőséget adott a számukra, hogy a sátánizmus elleni szent harcban részt vegyenek”.

Készen állunk, hogy további parancsokat teljesítsünk és egyszerűen bevegyük Kijevet és a NATO-országokat. A mi egységeink igazi harcokban edződtek, bármilyen hadseregnek ellenállnak a világon. Tapasztalattal, fegyverarzenállal, hittel, hazaszeretettel, ideákkal és az igazsággal rendelkezünk” – idézte a Newsweek.

„Csak egy parancs kell Putyintól és készen állunk ripityára törni az áldemokratikus, pszeudo-liberális, militarista, barbári kampányát a nyugati államoknak, amely korrumpálja az egész világközösséget és megpróbálja uralma alá hajtani az egész Földet”

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

A nem túl sok önállósággal rendelkező Kadirovtól már jól megszokhattuk ezeket a fenyegetéseket, nem is telhet el úgy hét, hogy nem áll elő valami hasonlóval. Nagyon hasonló ehhez, amit az orosz közmédiában művelnek az atomfegyverrel való fenyegetéssel.

Kadirov és a csecsenek számára azonban amellett, hogy Csecsenföld függetlenségi harcát elárulták, rossz hír lehet, hogy amennyiben megtámadnak egy NATO-országot, automatikusan aktiválódik a kollektív védelmet biztosító Ötödik Cikkely, az egyesült NATO-hadsereg pedig viszonylag rövid idő alatt képes lenne bárhonnan kiszorítani a csecsen csapatokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.