Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Survivor: Kabát elmondta, szerinte kik között dől el a végső győzelem sorsa

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Abban biztos, hogy nem férfi játékos fogja nyerni az idei Survivor-t, és két nagy esélyest nevezett meg, akik megérdemelnék a végső sikert.

Kabát a kiesését követően adott interjút az RTL Klubnak, immáron a szállodai szobájából, tisztán, tele bendővel és kisimultabb arccal. „Megmondom őszintén, nagyon fura érzés visszazökkenni a civilizációba, mert tényleg egy olyan hotelszobában vagyok, ahol minden adott ahhoz, hogy egy kicsit így rendbe hozzam magamat.”

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

„38 nap után nagyon nehéz visszaállni, nagyon fura, még az is, hogy van meleg víz, le tudok zuhanyozni, az is, hogy esetleg tudok tükörbe nézni, vagy egy rendes ágyban aludni.”

Kabát kiemelte, számára az volt a legfontosabb a játékban, hogy tiszta lelkiismerettel és becsületesen játsszon. „Én ezt teljesítettem, senkit nem szúrtam hátba, senkit nem vertem át, nem hazudtam.”

Survivor: dráma a párbajon, óriási név távozott a játékból, két másodpercen múlt

A játékokat különösen várta, és úgy érzi, 100%-ban odatette magát, illetve tudta, hogy nem az étel vagy az alvás hiánya lesz a legnehezebb, hanem az, hogy a családjával nem kommunikálhat. „Nálunk elég erős a családi kapcsolat.”

Lapozó: 1 2