Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Olaszországból érkezhet a PSG-hez Ramos utódja

Fotó: EPA/MASSIMO RANA
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. február 9. - 13:13

A Paris Saint-Germain nem elégedett Sergio Ramos teljesítményével, már ki is néztek valakit a helyére. 

A párizsiak belefáradtak abba, hogy még több időt adjanak a spanyol védőnek, aki a fizikai problémái miatt hamarosan szögre akaszthatja a stoplist, ez pedig arra készteti a PSG-t, hogy körülnézzen a piacon, aki az a játékos, aki a következő időszakban átveheti az irányítást hátul. 

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A célpont Matthijs De Light, akit már korábban akartak szerződtetni, most viszont eljött az alkalom, hiszen háttérbe szorul a Juventus-ban Chiellini és Bonucci mögött, ez pedig nagyon nem tetszik neki, ezért megkérte az ügynökét, Mino Raiolát, hogy találjon számára kiutat. 

Első opció a Barcelona volt, azonban a katalánok anyagi helyzete jelenleg nem engedi meg, hogy leszerződtessék, ezért Raiola a franciákhoz fordult, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápol Verratti, Xavi Simons és Donnarumma üzletei után. 

Bár a Juventus továbbra is azt mondja, hogy De Ligt nem eladó, az El Nacional úgy tudja, hogy valójában elengednék, de csak abban az esetben, ha meggyőző ajánlat érkezik érte. A PSG pedig akár 65 millió eurót is letenne az asztalra, amely elég jól hangzik. 

A Juventus-nak pénzre van szüksége, ugyanis nem valami jó a gazdasági helyzete, ráadásul szeretnének egy topligás hátvédet, viszont úgy tartják, De Ligt sosem fog felérni erre a szintre, ezért inkább mással próbálkoznának. 

A PSG viszont azzal a problémával néz szembe, hogy De Ligt nem igazán akar a francia bajnokságba igazolni, inkább menne a Premier League-be vagy a La Ligába. Tulajdonképpen a Barcelona lenne az álma, de ha ez nem jön össze, akkor még mindig ott van a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea érdeklődése is. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.