Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Ezt látnod kell: bemutatta a Juventus a harmadik mezét, erre senki sem számított (videó)

Fotó: Twitter/ JuventusFC
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 19. - 10:50

A Juventus is bemutatta a harmadik számú mezét, közvetlen a Serie A új szezonjának rajtja előtt, és egy olyan színösszeállítást kaptunk, amire egyáltalán nem számíthattunk.

Fogalmazzunk úgy, hogy a Juventusnak bőven van mit törlesztenie a szurkolók felé, mert finoman szólva sem úgy teljesítettek a legutóbbi szezonban, mint azt várták. Pirlo kinevezése nem volta legjobb ötlet, és ez igen hamar kiderült, hiába beszélünk egy korábbi legendás játékosról.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Immáron újra Allegri irányít, akinek a fő feladata az lesz, hogy visszaszerezzék a trónt a Serie A-ban, amit az Inter vett el tőlük. Hosszú ideje nem volt példa arra, hogy a nagy rivális győzzön, aki azóta több fontos játékosát is elvesztette.

Torinóban jelenleg a legnagyobb kérdést Ronaldo személye jelenti, sok pletyka jelent meg a sajtóban. Noha ezekre reagált a közösségi médiában, csak részben tette meg, és egy szóval sem említette, hogy maradna.

A szerződése jövő nyáron jár le, és úgy hírlik, hogy a PSG 2022-ben leigazolná Mbappé helyére, ha a francia valóban távozik. Még az sem kizárt, hogy a portugál klasszis idő előtt távozik, és azt pletykálják, hogy a Manchester Citynek is felajánlotta a szolgálatait.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.