Kritikus napok a Juventus és Dybala között, Ronaldo ügye ebbe nem szól bele

Fotó: Twitter/JuventusFC
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 11:41

A hírek szerint a következő napokban Torinoba látogat az argentin sztár ügynöke, hogy megkezdjék az egyeztetéseket a szerződésről.

Dybala kapcsán már számos pletykát olvashattunk arról, hogy elhagyhatja a Juventust, ahol 2015 óta futballozik. Nagyon fiatalon került Torinóba a Palermo együttesétől, és sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy más nagy klubok is akarják őt.

A még mindig csak 27 esztendős támadó középpályás az utóbbi időben nem feltétlen azt a formát hozta, mint amit korábban, de még mindig magas szinten játszik, és Allegri visszatérése a lehető legjobb hatással lehet rá.

Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy a Barcelona Griezmannt adná érte cserébe, mivel a katalánok minél hamarabb meg akarnak válni a franciától a magas fizetése miatt, illetve nagyon fontos számukra a középpálya megerősítése.

Ezeket a híreket később tagadták, de az tény, hogy az argentin válogatott sztár szerződése jövőre lejár. Az AS úgy tudja, hogy az ügynöke a következő héten Torinóba utazik, hogy megkezdjék a tárgyalásokat a hosszabbításról.

A Juve szeretné, ha Dybala továbbra is a keret tagja maradna, de továbbra sincs garancia arra, hogy meg tudnak állapodni egymással. Allegri már biztosította arról, hogy kulcsszerepet szán neki a projektjében, így emiatt nem kell aggódnia.

Egyelőre nincs 100%-os állapotban, izomfáradtság miatt nem léphet pályára a szombati mérkőzésen a Cesena ellen, ami egy barátságos felkészülési esemény lesz. A szezonra azonban már 100%-os állapotban lenne, és emiatt semmit sem akar kapkodni.

A Barca egy lépésre van attól, hogy eladja az egyik nagy sztárját, de van egy kis gond

Biztosan tehát nem tudni Dybala jövőjéről, már csak amiatt sem, mert új sportigazgató (Federico Cherubini) dolgozik a klubnál. Az ügynöknek nulláról kell kezdenie a hónapokkal ezelőtt befagyasztott tárgyalásokat, ugyanakkor több az esély arra, hogy közösen folytassák tovább.

A Juve arra készül, hogy egy komolyabb ajánlattal áll elő, és növelnék a jelenlegi fizetését, ami nettó 7 millió euró, illetve biztosítják afelől, hogy ez nem függ Ronaldo jövőjétől, aki jelenleg bruttó 60 milliót kap éves szinten.