Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Nagy fordulat a Juventusnál, mégis marad a világsztár?

Fotó: Twitter/JuventusFC
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírek szerint mégis Torinóban maradhat a Juventus egyik nagy ásza, akiről az utóbbi időben igen sok pletyka keringet.

Hosszú hónapok óta kérdéses, hogy mi lesz Paulo Dybala sorsa, akiről sok cikk született, de még mindig a Juventus játékosa. Most pedig úgy tűnik, hogy hamarosan vége ennek a bizonytalanságnak és immáron közel áll ahhoz, hogy hosszabbítson.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A 27 esztendős csatár 2015 óta rúgja a bőrt a Juventus színeiben, ami az első európai klubja, és még mindig az egyik legjobbnak tartják, de az utóbbi időben nem tudta azt hozni, mint amit vártak tőle, ugyanakkor Allegri irányítása alatt sokat változhat a helyzete.

Körülbelül két éve kétséges a jövője az olaszoknál, és a hírek szerint a Barcelona, a Real Madrid, az Atletico Madrid, a PSG, a Tottenham, valamint a Chelsea is érdeklődött iránta. Az MARCA a cikkében arról jelentett, hogy mostanra egyre közelebb áll a hosszabbításhoz.

A Tuttosport szerint ennek sok köze lehet annak, hogy Allegri visszatért a kispadra, mivel az olasz irányítása alatt a játékos képes volt szárnyalni. Sőt, a jelenlegi 10 millió eurós fizetését is megnövelhetik az új kontraktus aláírásával, ami szintén nem utolsó szempont.

A világ összes lövését kivédték a svédek, döntetlennel kezdték az Eb-t a spanyolok

Miután a Copa América keretébe nem került be, most minden erejével azon van, hogy a következő szezonban a lehető legjobb formában legyen, és egy olyan edző játékosaként bizonyítson, aki mellett a legjobb éveit tudhatta maga mögött.