Olasz sztárcsapat kopogtatott be Frenkie De Jong ajtaján

Fotó: Twenty20
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 24. - 00:45

A Juventus mindenképpen szeretné megerősíteni a középpályájukat, ehhez pedig az egyik opciójuk a holland játékos.

Frenkie De Jong az a játékos, akit az egyik felelőssé tesznek a Barcelona utóbbi időben mutatott rossz teljesítményéért. A holland még Erik Ten Hag irányítása alatt az egyik legjobb középpályás volt, azonban Xavi most nincs teljesen megelégedve a teljesítményével.

A fichajes.net a Calcio Mercatóra hivatkozva azt írja, hogy a Juventus fontolgatja a lehetőséget, hogy kölcsönkérje De Jongot a katalánoktól a szezon hátralévő részére azzal a szándékkal, hogy megerősítse a középpályáját, hogy eséllyel harcolhassanak a dobogó fokaiért.

Azt azonban semmiképp nem szeretnék az olaszok, hogy a megállapodásban vételi opciói is szerepeljen, ugyanis annyi pénzük nincs, mint amennyit a Barcelona valószínűleg kérne. Viszont kihasználhatják Alvaro Moratát csereként, pláne most, hogy Ansu Fati ismét megsérült.

A Chelsea-t, a Manchester Cityt, a PSG-t és a Bayern Münchent is érdeklő Frenkie de Jong érkezése megkönnyítheti Arthur Melo távozását, aki szívesen csatlakozna az Arsenalhoz. Egyelőre nem tudni, hogy De Jong mit akar tenni, de biztosan több játéklehetőséget szeretne, hogy stabil helye legyen a holland válogatottban a katari vb-re.