Justin Timberlake nyilvánosan bocsánatot kért Janet Jacksontól és Britney Spears-től

Flickr/edwardk662
not image

Borbély Fanni

2021. február 12. - 21:24

Justin Timberlake végül reagált a nemrég megjelent Framing Britney Spears című dokumentumfilmben elhangzottakra, melyben sorra veszik az énekesnő karrierjét, az apja gyámsága alá kerülésének előzményeit, de szó esik még a kilencvenes évek női előadóit célzott szexista megjegyzésekről is.

Timberlake és Spears annak idején egy párt alkottak, sőt szinte biztos, hogy mindenki emlékszik a Cry Me A River című számra, mely szakításukat dolgozta fel, Timberlake pedig őrületes összegeket zsebelt be a klippel szólókarrierjének kezdetén.

Bár azóta igen sok év telt el, Timberlake pedig feleségül vette Jessica Biel színésznőt, sőt már két gyermek boldog apukája, a rajongók szabályosan megrohamozták az énekest, dühös üzenetekben reagálva a dokumentumfilmben elhangzottakra, így Timberlake végül Instagramján kért elnézést régebben tanúsított viselkedése miatt.

“Láttam az üzeneteket, tageket, kommenteket és az aggályokat, és szeretnék reagálni. Mélységesen sajnálom azokat az időszakokat az életemben, mikor cselekedeteim hozzájárultak a problémához, ahol nem megfelelő hangnemet ütöttem meg, vagy éppen nem szólaltam fel, mikor kellett volna. Tisztában vagyok azzal, hogy ezekben a pillanatokban és még sok minden másban helytelenül cselekedtem, és hasznot húztam egy nőgyűlöletet és rasszizmust elnéző rendszerből. Külön szeretnék elnézést kérni Britney Spears-től és Janet Jacksontól, mert mindketten fontosak számomra mert tisztelem őket és tudom, hogy hibáztam”

írta Justin Timberlake Instagram oldalán.