Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Egészségügyi okokból újból felfüggeszti világ körüli turnéját Justin Bieber

Oslo, 2015. október 30. Justin Bieber kanadai popénekes olsói koncertjének nyitódala közben 2015. október 29-én. Bieber váratlanul az elsõ szám után levonult a színpadról és befejezte a koncertet. (MTI/EPA/Heiko Junge)
not image

Kolláth Benjámin

2022. szeptember 6. - 21:37

A korábban Ramsay-Hunt szindrómája miatt már egyszer több hónapos pihenőt tartó énekesen “újra úrrá lett a kimerültség”, ezért az egészségét előtérbe helyezve ismét leállította koncertsorozatát.

Előzmény:

 

Justin Bieber kedden bejelentette, újabb szünetet tart a turnézásban, a másodikat idén egészségügyi okokból. Az énekes, aki júniusban állította le először a turnét, miután Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, Instagram-történetben jelentette be a döntést, írja a CNN.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

A Justice névre hallgató körutat júliusban folytató Bieber a bejegyzésben közölte, hogy az arca bal oldalát ideiglenesen lebénító betegségből felépülve a turné észak-amerikai részét be tudta fejezni:

„Némi pihenés és az orvosokkal, a családommal, illetve a csapatommal való egyeztetés után Európába utaztam, hogy folytassam a turnét, de nagyon nagy megterhelés volt.”

A brazil Rock in Rio fesztivál után Bieber szerint „kimerültség lett úrrá rajtam és rájöttem, hogy az egészségem kell, hogy az első legyen, emiatt egyelőre felhagyok a turnézással. Rendben leszek, de pihennem kell, annak érdekében, hogy még jobban legyek.”

A Ramsay Hunt-szindróma akkor fordul elő, amikor egy övsömört okozó vírus megtámadja a fül közelében található arcideget, így a kiütések mellett az arc érintett oldalának lebénulását, illetve ugyanitt hallásvesztést is okozhat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.