Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Mióta itt jártál:

Egyetlen üzlettel 200 millió dollárt keresett Justin Bieber

Fotó: Justin Bieber kanadai popénekes olsói koncertjének nyitódala közben 2015. október 29-én. Bieber váratlanul az első szám után levonult a színpadról és befejezte a koncertet. (MTI/EPA/Heiko Junge)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Justin Bieber eddig sem panaszkodhatott, hatalmas vagyonra tett szert a gyerekkora óta, most azonban megkötötte élete legnagyobb üzletét.

Justin Bieber gyakorlatilag gyerekkora óta világsztárnak mondhatja magát. A még mindig csak 28 esztendős sztár 2007 óta aktív a szakmában, és azóta számos slágert énekelt fel, és megannyi koncert van mögötte.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Voltak problémásabb időszakai is, miközben többen attól tartottak, hogy ideje korán visszavonul, de nem így lett. Házas emberként éli az életét, bár egyelőre nem alapított családot a szintén fiatal Hailey Baldwin oldalán.

Bieber-nek eddig is volt miből költenie, ám a legutóbbi üzlete után olyan mértékben gyarapodhatott a számlája, mint azelőtt soha. 200 millió dollárért cserébe vált meg a teljes zenei könyvtárának jogaitól.

A TMZ azt írja, Bieber kedd este egy feltűnő pöttyös nadrágban indult útnak a feleségével New Yorkban. Mindketten trendiek voltak, bár ez nem meglepő, hiszen Justin kedvese híres modellként keresi a kenyerét.

Lehetséges, hogy ez lehetett az a bizonyos este, amikor megünnepelték a 200 millió dolláros üzletet, aminek részeként az énekes eladta a Hipgnosis Songs Capitalnak a dalaiból származó kiadói és előadói jogdíjak jogait.

Az üzlet december óta folyamatban volt, mely többek között a Bieber legutóbbi albumára is kiterjed, illetve a 2021-ig megjelent 290 dalára. Eddig sem voltak anyagi gondjai a családnak, ezek után pedig még nagyobb távlatokban gondolkozhatnak.