Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Jürgen Klopp nem teszi ki az ablakba a tavalyi Bajnokok Ligája döntőjét

Liverpool, 2023. február 20. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje sajtóértekezletet tart Liverpoolban 2023. február 20-én. A Liverpool február 21-én a Real Madrid ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén. MTI/AP-PA/Peter Byrne
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Elárulta a BL-nyolcaddöntő előtt, hogy az elmúlt hétvége előtt egyszer sem nézte meg a 2022-es döntőt.

Klopp a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a párharc első mérkőzése a tavalyi döntő visszavágója lesz, ami kapcsán egy érdekességet is megosztott az újságírókkal.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A Liverpool német edzője elmondta, hogy a tavalyi döntő óta most először nézte meg a Real Madrid elleni BL-finálét: „Egészen a hétvégéig nem néztem vissza, most már tudom, hogy miért. Egy igazi kínszenvedés volt” – mondta.

“Jó meccset játszottunk és nyerhettünk volna, de nem tettük, mert nem mi szereztük a gólt” – utalt a tavaly elvesztett döntőre. Láttuk, hogy a Real Madrid mennyire tapasztalt, és hogy nem vacakolnak. Lehet tőlük tanulni” – tette hozzá.

Az esti meccs kapcsán Klopp úgy vélekedett, hogy a Real Madrid bár kicsit küzd a bajnokságban, a fiatal játékosai világklasszisok és továbbra is versenyképesek, emiatt nehéz lesz a BL-ben ellenük – írja az ESPN.

A Liverpool edzője a Real Madrid trénerét is méltatta a sajtótájékoztatón: “Carlo Ancelotti a legnyugodtabb menedzser, akivel életemben találkoztam, az embervezetése teljesen más szinten van, mint bárki másé. Nagyon csodálom őt.”