Jürgen Klopp megszólalt Salah kijelentésével kapcsolatban

MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo
not image

Borbély Fanni

2021.március.2 - 01:40

Jürgen Klopp legutóbbi interjújában kijelentette, a Real Madrid és a Barcelona csapatáról tett kijelentései ellenére is azt kívánja Salah-nak, hogy még nagyon sokáig erősítse a Liverpool csapatát.

Klopp úgy véli, Salah hosszabb távon is abszolút elkötelezett a Liverpool csapata mellett, habár az egyiptomi csatár jövője a klubban kissé megingott, mikor tavaly meglepően pozitív megjegyzéseket tett a La Liga nagyjairól, a Barcelonáról és a Real Madridról.

A spekulációk azonban nem befolyásolták Salah Liverpoollal elért eredményeit, mivel jelenleg 17 góllal vezeti a Premier League góllövőlistáját, a Vörösök edzője pedig úgy véli, Salah nem szeretne másik csapathoz igazolni.

Klopp nyilatkozatában kiemelte, bár nagyon szereti magasztalni játékosait, ezt most kissé furcsának találja, ugyanis Mohamed Salah esetében a számok önmagukért beszélnek. Az edző hozzátette, Salah nagyon sokat fejlődött az elmúlt időkben, és azt reméli, még nagyon sokáig fogja a Liverpool csapatát erősíteni.

Az egyiptomi csatár még tavaly jelentette ki, hogy véleménye szerint jelenleg a Real Madrid és a Barcelona a két legjobb csapat a futball világában, mely komoly spekulációkat indított útjára a játékos jövőjével kapcsolatban.

A Goal azt írja, mindezek ellenére Klopp meggyőződése, hogy az egyiptomi játékos elkötelezett a Liverpool iránt, és úgy véli, Salah jól érzi magát a pályán és a csapatban is, így nem valószínű, hogy a jövőben jelezné klubváltási szándékát.