Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Jürgen Klopp kiállt a Real Madrid játékosa mellett

Liverpool, 2023. február 20. Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje sajtóértekezletet tart Liverpoolban 2023. február 20-én. A Liverpool február 21-én a Real Madrid ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén. MTI/AP-PA/Peter Byrne
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Viniciust mostanában számos támadás érte, legutóbb az Osasuna ultrái találták meg.

Visszataszító módon kezdték ki a Real Madrid legutóbbi bajnokiján Viniciust, a brazil játékos halálos fenyegetéseket kapott a lelátóról, emellett rasszista jelzőkkel is illették a vendégek ultrái.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp a keddi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő kapcsán ragadta meg az alkalmat, hogy elmondja véleményét az ügyet illetően – számolt be róla az ESPN.

Klopp szerint ugyanis a „világon semmi nem indokolhatja” a Viniciusszal szembeni bánásmódot, utalva ezzel nem csupán az Osasuna, de korábban a Mallorca elleni meccsen történtekre is.

A Liverpool német edzője a Bajnokok Ligája összecsapás kapcsán is elmondta véleményét. Klopp úgy gondolja, hogy rendkívül jól kell teljesíteniük, ha a két meccs során ki akarják ejteni a Real Madridot.

“Két szuper meccset kell játszanunk. Ha nem a legjobbunkat nyújtjuk, akkor nincs esélyünk. A Realnak nem kell a legjobbját játszania, és még úgyis van esélye” – mondta önkritikusan Klopp.