Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Jürgen Klopp elismerte, nyáron komoly átalakulás jön a Liverpoolnál

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A német edző szerint elkerülhetetlen a csapat megújítása, ám annak részleteiről egyelőre nem beszélt.

A Crystal Palace elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Klopp egyértelmű utalást tett arra, hogy mit vár jelenlegi csapatától, majd a jövőbe is tett némi kitekintést.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Klopp szerint nagyon fontos lenne megszerezni a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikét, ezért mostantól minden mérkőzésre úgy tekintenek majd, mint egy selejtezőre.

A feladat nem lesz egyszerű, a Liverpool jelenleg csak a 8. helyen áll a tabellán, lemaradása pedig 7 pont a BL-indulást érő negyedik helyen álló Tottenhammel szemben, igaz utóbbi csapat két mérkőzéssel többet játszott.

Az utóbbi időben egyre nagyobb figyelem helyeződik a csapat gyenge formájára, ami részben a játékosállománynak tudható be, ám ezen a téren hamarosan változásokra számíthatnak a csapat szurkolói.

“Valamit tennünk kell majd a nyáron, ez teljesen egyértelmű. Az egyik ok, amiért új szerződést írtam alá, az új csapat kialakítása volt. Tavaly nem volt jelentős változás a keretben, így lépnünk kell, ám előtte el kell döntenünk, hogy ki fogja elhagyni a klubot, csak ezt követően tervezgethetünk, mondta Klopp a pénteki sajtótájékoztatón.

A Liverpool legutóbb hazai pályán szenvedett 5:2-es vereséget a Real Madridtól, így továbbjutásban már aligha reménykedhetnek a Bajnokok Ligája idei kiírásában.