Dollár
388,65 Ft
Euró
409,16 Ft
Font
476,80 Ft
Bitcoin
16,943 $

Kiszivárogtak a júliusi Xbox Game Pass játékok

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. július 9. - 13:09

Azok, akik előfizettek Xbox Game Passre, ebben a hónapban sem maradnak fantasztikus játékok nélkül.

Mint ahogyan azt már korábban megszokhattuk, a Microsoft időszakosan bővíti a Game Pass könyvtárát, és bár az elmúlt hónapban öt játékot kiszedtek az egyébként óriási kínálatból, júliusban legalább ugyanennyit hozzáadhatnak.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A Game Rant magazin szúrta ki az egyik Twitteren aktív szivárogtató bejegyzését, aki szerint nyár legforróbb hónapjában két game-et is hozzácsaphat a redmondi techóriás gaming részlege az Xbox Game Pass-hez.

Az egyik alkotás a Last Top lehet, míg a másik a The Forgotten City, és ha minden a Microsoft tervei szerint alakul, akkor az előbbi július 22-én, míg az utóbbi július 29-én kerülhet be a videójátékok Netflixének nevezett előfizetői szolgáltatás könyvtárába.

Ha valóban igazak a híresztelések, akkor az elkövetkező napokban még több információt kaphatunk az új játékok kapcsán, bár egyelőre nem árt helyén kezelni ezeket a hírmorzsákat, hiszen korábban már több ízben is beigazolódott, nem mindig adhatunk a szivárogtatók szavára.

Mindenesetre aki rendelkezik Xbox-konzollal, és már nem bírja a hőséget, hűsítés gyanánt jó ötlet lehet leporolni a készüléket, és előfizetni 4 ezer forintért a Game Passre, hiszen rengeteg játékot telepíthetünk masinánkra, amelyekkel könnyedén elüthetjük az időt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.