Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Kiszivárogtak a júliusi ingyenes PS Plus játékok

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. június 30. - 14:36

Bár hivatalosan csupán hónap végén került volna bemutatásra az új PS Plus felhozatal, végül a szivárogtatók révén egy nappal korábban fény derült az ingyenes játékokra.

Érdemes lesz leporolnunk a konzoljainkat a kánikula kellős közepén, július ugyanis garantált szórakozást fog nyújtani mindannyiunknak; legyen szó éppen fiatal gamerekről vagy tapasztalt billentyűmágusokról, a Sony senkit sem hagyott cserben.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

A japán videójáték-ipari óriás jól megszokott hagyományához híven ismét bónuszokkal szolgál azoknak, akik feliratkoznak PS Plusra, mellyel nem csupán stabil multiplayer szervereket biztosítanak, hanem örökre beszerezhető ingyenes game-ekkel is várják a fanatikusokat.

Az év legforróbb hónapjában az első ingyenes PS Plusos játék az A Plague Tale: Innocence lesz, ami kicsit meglepő, hiszen elvileg július 6-án fog megjelenni a next-gen változata mind PS5-re, mind Xbox Series X/S-re, ám úgy tűnik, hogy a Sony nem habozott, és egyből hozzácsapta az akció-kalandjátékot a könyvtárhoz, beelőzve ezzel a Game Pass-szel uralkodó Microsoftot.

Második game-ként az Uncharted: The Lost Legacy-t tölthetjük le és telepíthetjük konzolunkra, ami a kalandjátékok és TPS-ek szerelmesei számára igazi ínyencség lehet, a Naughty Dog stúdió gyöngyszeme ugyanis megannyi izgalmakat tartogat a tarsolyában.

Végül, de nem utolsósorban az autós szimulátorok kedvelői sem maradnak ingyenes játék nélkül, a WRC 9-cel minden bizonnyal hosszú órákat tölthetnek el a raliőrültek. A szuper autós őrület valóságos élményt kínál azon felül, hogy a világ szinte összes ralipályáját kiválaszthatjuk, nem beszélve azokról a murvagyilkos kocsikról, amelyekkel végigsuhanhatunk a terepen.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.