Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Judynak a szemüveg is nagyon jól áll

Fotó: Instagram/Judy
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Judy hamarosan ismét színpadra lép, ráadásul olyasvalakit fog alakítani a Sztárban Sztárban, aki szintén a mezőny tagja.

Eljött a nagy nap, vasárnap este rendezték meg a Sztárban Sztár 2023-as évadának harmadik élő adását. Egy ideje azt is tudhatjuk, hogy kiket fognak utánozni a sztárok, ami egy újabb hosszú és izgalmas estét vetít előre.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Nagy kérdés volt, hogy Marics Peti ott lesz-e a zsűriben, mivel a Valmar énekese betegség miatt nem tudott ott lenni a szombati eseményükön. Láthatóan szenvedett, így kérdésesnek tűnt a szereplése.

Judy indulása viszont nem volt kérdés, aki Oláh Ibolyát utánozta, és minden eddiginél jobban izgult emiatt. Nem akart csalódást okozni, de eddig rendre megugrotta a lécet, és most sem lehetett gond.

Cserháti Zsuzsát utánozta először, majd egy héttel később már Pinkként énekelt a levegőben. Mindkét előadás kellően meggyőzte a nézőket, addig Zdroba Patriknak és Tarján Zsófinak távozniuk kellett.

Judyt többször láthattuk már szemüvegben, ami azt kell mondjuk, remekül áll rajta. Most egy újabb darabot mutatott be, nem sokkal azelőtt, hogy színpadra lépne Oláh Ibolyaként a Sztárban Sztárban.