Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Aki teheti, olvassa el Judy születésnapos üzenetét

Fotó: Instagram/Molnár-Kis Judit
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 08:08

Olyan sorokat tartalmaz az énekesnő születésnapos üzenete, melynek rengetegen hasznát vehetik, és abszolúte azonosulni tudnak vele.

Molnár-Kis Judit az egyik legkiválóbb énekesnő Magyarországon, akit a többség Judy néven ismert. Volt pár nagyon kemény és borzalmas időszaka, ám mindig fel tudott állni a padlóról, a súlyos autóbalesetét követően is.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Kisebb csoda, hogy túlélte azt a borzalmas napot, ami csak erősebbé tette. Nemcsak egy kiváló énekesnőről beszélünk, hanem egy olyan karakterről is, aki igyekszik építeni magát, és pozitív energiát sugároz magából, többek között a követői felé.

„Azt mondják, az új kezdet egyik legfontosabb része az, hogy lezárjuk a múltat…” – írja a posztjában a születésnapos énekesnő. „Tegyünk pontot minden olyan folyamatban lévő dolog végére, amit csak húzunk magunk után, miközben már rég elfelejthettük volna.”

„Az emberi élet 9 évenként fejlődik, és minden évünk egy fejlődési szakasz része. Én ez a nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve.”

Rácz Jenő felesége szép csendben csúcsformába lendül

„Szóval viszlát 47, mert bízom benned 48! Annyira köszönöm azoknak az embereknek, akik holnaptól (is) velem tartanak, úgy ahogy a nehéz percekben is mellettem álltak!” – folytatta érzelmes sorait Judy.

„Örülök, hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak, ha nem kérem… Nehéz volt, és még biztosan lesz nehéz nap, de akkor is tudom már, kik azok akik minden feltétel nélkül a “kezemet” fogják!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.