18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Megrázó felvételek Judy 24 évvel ezelőtti súlyos autóbalesetéről

Fotó: Instagram/Molnár-Kis Judit
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kisebb csoda, hogy a kiváló énekesnő életben maradt, 24 évvel ezelőtt ezen a napon mondhatni megváltozott az élete.

Judy 24 évvel ezelőtt közel járt ahhoz, hogy nagyon korán véget érjen a földi pályafutása. A védőangyalai vele voltak, így életben maradhatott, de soha nem feledi el azt a bizonyos napot és az azt követő időszakot.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Akkor, azon a decemberi napon újjászületett, és örökké hálás marad azért, hogy összességében így ki tudott kerülni a roncsból. Egészen hihetetlen történet az övé, ami egyúttal rendkívül fájdalmas is.

„24 évvel ezelőtt meg kellett tapasztalnom, hogy az élet hozhat hirtelen változásokat. Egyik nap itt, a másik nap már sehol…” – írta a posztjában Judy, aki 24 évvel ezelőtt ezen a napon szenvedett súlyos autóbalesetet.

„Minden amit elterveztünk holnapra, egy pillanat alatt változtatja meg egy váratlan fordulat! Egyik napról a másikra kell új terveket szőni, és tervezni egy előre beláthatatlan utat… Ezek lehetőségek! Én kaptam egy új lehetőséget az élettől, ami megtanított küzdeni, és használni az erőm.”

„De hiszem hogy “az igazság pillanatában derül ki, kik is vagyunk valójában, milyen áldozatokat tudunk elviselni, milyen választási lehetőségekkel élhetünk. Minden ismert törésponton túllépve felfedezzük, mire vagyunk képesek, és elfogadjuk az igazságot, hogy kivé kell válnunk. Mert a túlélés nem adott – küzdenünk kell érte a végsőkig….” És ezt mai napig megteszem MINDENÉRT! 2022.12.14. Ma 24 éve!”