Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Ilyen szexi karácsonykor Judy

Fotó: Instagram/Molnár-Kis Judit
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Látványos és szexi fotók készültek a híres énekesnőről, aki szintén elmerülhetett az ünnepek nyugodtságában.

Judy mindig is egy életerős, határozott, erős nő volt, ami a mai napig nem változott. A súlyos autóbalesete sok mindenre megtanította, megerősítette, és nyilván változtak is a dolgok az évek alatt.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Akkor az égiek adtak neki még egy lehetőséget, mert nem sokon múlott, hogy a földi pályafutása fiatalon véget érjen, vagy ne úgy élje tovább az életet, mint a legtöbb ember. Egy második esély mindig rendkívül értékes, Judy pedig élt vele.

Nagy karriert futott be, családot alapított, és az utóbbi időben még többet fejlődött lelkileg, illetve mentálisan. Fontos, hogy a blokkokat feloldjuk magunkban, miközben a múltból áthozott negatív energiákat megértsük.

Ha mindezt megértettük, képesek lehetünk elengedni azokat. Rendkívül felszabadult lehet az ember, ha megtalálja hozzá a megfelelő segítséget, miközben tudatosan koncentrál arra, hogy fejlődjön.

Amikor odabent rendben kezdünk lenni, a testünk is változásnak indul. Sokkal könnyebben lépünk előre, és ezeknek a fejlődéseknek az évek nem szabadnak gátat, mint azt alább is láthatjuk a Judyról készült fotón.

Még több bulvár: Berki Mazsi csodálatos karácsonyi fotója a kislányával