Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Jövőre kezdődik a Senki második részének forgatása

TÉMÁK:
#2023 #forgatás
Fotó: Wikimedia Commons
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Bob Odenkirk főszereplésével készült akcióvígjáték második részének forgatásai munkálatai elméletileg jövőre kezdődnek, így hamarosan kiderül, mi lesz Hutch-csal.

A Game Rant értesülései szerint a nagy sikert aratott Senki című akcióvígjáték Bob Odenkirk főszereplésével kap egy folytatást is, és ha minden a tervek szerint alakul, úgy a forgatás már jövőre megkezdődhet. A forgatókönyvet a John Wick alkotója, Derek Kolstad írta, s amikor ez a hír napvilágot látott, sokan egy kisvárosi John Wicket vártak a vásznon.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Nem is tévedtek olyan sokat: a sztori egy látszólag szelíd és teljesen normális családapát követ, aki miután kirabolják otthonát, visszatér korábbi, igen veszélyes életmódjához és ezzel együtt egy bosszúszomjas drogbáró célpontjaként kell megbirkóznia az újabb és újabb akadályokkal.

Noha Kolstad már jó ideje munkálkodik a második rész forgatókönyvén, és a 87Productions is annak kapcsán tweetelt, hogy mennyire nagyon izgatottak, amiért elkészül a Senki 2, egészen eddig nem érkezett hivatalos megerősítés a második rész tervei kapcsán.

Egy friss interjúban azonban a Violent Night sajtóeseményén Kelly McCormick producer – aki történetesen David Leitch, a John Wick társalkotójának felesége – tiszta vizet öntött a pohárba annak kapcsán, hogy mik a kilátások a Senki folytatása kapcsán.

Kijelentette, “reméljük, hogy jövőre elkészülhet a Senki folytatása”, ám hozzátette, csak azért, hogy legyen egy folytatás, biztosan nem fognak második részt készíteni, kiemelve, hogy “egy nagyszerű folytatást kell alkotnunk”. Érthető, hogy a folytatásban gondolkodnak, hiszen a film közvetlenül a világjárvány első éve után jelent meg mozikban, s ennek ellenére is 57,5 millió dolláros összbevételt generált világszerte, szemben a 16 millió dolláros gyártási költséggel.