Érzelmes videót tett közzé Mourinho, így ünnepeltek az AS Roma szurkolói

Fotó: EPA/ANDREW YATES
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. május 8. - 02:12

Bejutott a Konferencia Liga döntőjébe az AS Roma, a csapat szurkolói pedig egy kevés pirotechnika használatával ünnepelték a sikert. 

Az AS Roma a Leicester Cityt fogadta az elődöntőben, miután 1-1-es eredményt sikerült elérniük az első találkozón. José Mourinho csapatát a végső győzelemre is esélyesnek tartották, most pedig egy újabb lépést tettek a siker felé. 

A római Olimpicóban a hazaiak a 11. percben az angol válogatott Tammy Abraham révén kerültek előnybe, amelyet végül meg is tudtak őrizni, ezáltal ők játszhatnak a Feyenoorddal a döntőben. 

José Mourinho nagyon érzelmesre vette a figurát a lefújás után, könnyek között ünnepelt a szurkolókkal, akik azóta nem győzik kifejezni hálájukat, és a világ legjobb edzőjének tartják a mestert. 

Mourinho mindeddig három csapatot vezetett nemzetközi kupa döntőjébe, 2003-ban a Portóval UEFA Kupa-döntőt játszott, 2004-ben BL-döntőt, az Interrel BL-döntőt 2010-ben, míg a Manchester Uniteddel Európa Liga-döntőt, a közös pedig ezekben még az, hogy mindet meg is nyerte. 

Az AS Romával most újabb feladat áll előtte, azonban az biztos, hogy a szurkolók mellette állnak, ez abból a videóból is kiderül, amit saját maga töltött fel az Instagram oldalára az olasz fanatikusokról.