Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Joel Glazer elnézést kért a Manchester United szurkolóitól a Szuperliga miatt

Fotó: Flickr/Michael Regan
not image

Borbély Fanni

2021. április 21. - 19:00

“Továbbra is úgy gondoljuk, hogy az európai futballnak hosszú távon fenntarthatóbbá kell válnia a piramis egészében” – írta Joel Glazer a United weboldalán. “Mindazonáltal teljes mértékben elfogadjuk, hogy nem a Szuperliga volt a megfelelő út.”

Joel Glazer “fenntartás nélkül” bocsánatot kért az összes Manchester United-szurkolóhoz intézett nyílt levélben a klub Szuperligában való részvétele okozta “nyugtalanság” miatt, melyet a Sky Sports is közzétett.

Soron kívül AI: közel egymillió dollárba kerül egy algoritmus létrehozása

Mindez azután történt, hogy John W. Henry, a Liverpool futballklub tulajdonosa bocsánatot kért a csapat szurkolóktól, közvetlen azután, hogy a klub visszalépett az Európai Szuperligától.

Glazer azt írta: “Az elmúlt napokban mindannyian tanúi lehettünk annak a hatalmas szenvedélynek, amelyet a futball vált ki az emberekből, és a rajongóink elkötelezett hűségének e nagyszerű klub iránt.”

“Nagyon egyértelműen kifejeztétek, hogy ellenzitek az Európai Szuperligát, és mi meghallgattunk benneteket. Tévedtünk, és meg akarjuk mutatni, hogy rendbe tudjuk hozni a dolgokat.”

“Bár a sebek még frissek, és megértem, hogy időbe telik, míg a hegek begyógyulnak, én magam személyesen elkötelezett vagyok a rajongóink iránti bizalom helyreállítása iránt, és tanulok abból az üzenetből, amelyet ilyen meggyőződéssel továbbítottatok felénk.”

“Továbbra is úgy gondoljuk, hogy az európai labdarúgásnak hosszú távon fenntarthatóbbá kell válnia a piramis egészében. Ugyanakkor teljes mértékben elfogadjuk, hogy nem a Szuperliga volt megfelelő út erre.”

“A játék stabilabb alapjainak megteremtésére törekedve nem mutattunk kellő tiszteletet annak mélyen gyökerező hagyományai – promóció, kiesés, piramis – iránt, és ezért sajnáljuk.”

“Ez a világ legnagyobb futballklubja, és fenntartás nélkül elnézést kérünk az elmúlt napokban okozott kellemetlenségekért. Fontos, hogy ezt helyrehozzuk.”

“A Manchester United gazdag örökséggel rendelkezik, és elismerjük azon felelősségünket, hogy megfeleljünk a nagy múltú hagyományoknak és értékeknek.”

“A járvány olyan sok egyedi kihívást vetett fel, és büszkék vagyunk arra, ahogy a Manchester United és rajongói szerte a világon reagáltak az ebben az időszakban jelentkező óriási nyomásra.”

“Azt is felismertük, hogy jobban kommunikálnunk kell veletek, a szurkolóinkkal, mert nektek mindig lesz hely a klub szívében.”

“Biztosak lehettek abban, hogy a háttérben megtesszük a szükséges lépéseket a többi szereplővel való kapcsolatok helyreállításához, annak érdekében, hogy együtt dolgozzunk a futballpiramis előtt álló hosszú távú kihívások megoldásain.”

“Jelenleg az a prioritásunk, hogy továbbra is támogassuk az összes csapatunkat, amikor a szezon lehető legerősebb befejezésén munkálkodnak.”

“Zárásként szeretném elismerni, hogy a ti támogatásotok teszi ilyen nagyszerűvé ezt a klubot, és ezért hálásak vagyunk.”

“Üdvözlettel,

Joel Glazer.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.