Dollár
425,30 Ft
Euró
421,75 Ft
Font
482,11 Ft
Bitcoin
20,229 $

Dugóba került, majd a gyászolók között nevetgélt Joe Biden a királynő temetésén (videó)

Fotó: Joe Biden amerikai elnök és felesége érkezik II. Erzsébet néhai brit uralkodó gyászszertartására a Westminster-apátságba, az angol-brit monarchia ősi londoni koronázó templomába 2022. szeptember 19-én. II. Erzsébet hosszas betegeskedés után, életének 97., uralkodásának 71. évében, szeptember 8-án hunyt el Balmoralban, a királyi család nyári skóciai rezidenciáján. A királynőt a windsori kastélyban helyezik végső nyugalomra, ott, ahol néhai édesapja, az 1952-ben elhunyt VI. György király és a 2021 áprilisában, életének századik esztendejében elhunyt férje, Fülöp edinburgh-i herceg is nyugszik. MTI/AP/PA Pool/Dominic Lipinski
not image

Koós Alexandra

2022. szeptember 19. - 18:45

A TikTokon több felhasználó is azzal viccelődött, hogy az elnök buszra is szállhatott volna, hogy gyorsabban és egyszerűbben odaérjen a szertartásra.

A hírek szerint az amerikai elnök, Joe Biden hatalmas páncélozott limuzinja, becenevén a „szörnyeteg”, hétfő reggel elakadt a forgalomban, amikor II. Erzsébet királynő temetésére tartott a Westminster apátság felé.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Egy videó is készült az elnökről, amelyen az látható, hogy a szendvicseiről híres étteremlánc, a Pret A Manger előtt meglehetősen lassan araszol az autója, a környéken bámészkodók pedig integetnek és fényképeket készítenek, miközben a rendőrök igyekeznek megtisztítani az utat.

@ahmedwaqaspak US President cavalcade stuck into traffic in London ,police stop men to approach Biden car #waqaslondon #wekilondon #uspresident #joebiden #usa #usa_tiktok #usapresidents #usarmy #uspresidentsecurity #cavalcade #traffic #london #fyppppppppppppppppppppppp #lovequeen #pmpakistan #presidentpakistan #queenfuneral #westminsterhall #britishparliament #unitedkingdom #fyp #fypシ゚viral #fypシ #vvip #for #foru #queensong #british #oxfordstreet #buckinghampalace #vvipsecurity #peoplecheer #queenrip #london #centrallondon #royalfamily #metpolice #londonpolice #deplomatic ♬ original sound – Waqas Ahmed

A felvételek a TikTokon is megjelentek, ahol a kommentelők azon viccelődtek, hogy Biden akár buszra is szállhatott volna, mert akkor talán egyszerűbben és gyorsabban is odaérhetett volna a szertartásra – írta az Evening Standard.

Az Origo szerint nem sokkal később Olga Szkabajeva, az orosz 1-es csatorna műsorvezetője a Telegram-csatornáján osztott meg egy videót, amelyen jól látszik, amint az amerikai elnök beszélget, és közben nevetgél a királynő temetésén, amit sokan meglehetősen rossz szemmel néztek.