18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Gyomorforgató részletek derültek ki a botrányba fulladt jobbikos disznótorról

Fotó: Szilágyi György, a Jobbik képviselője. MTI/Bruzák Noémi
not image

Koós Alexandra

2022. május 12. - 14:13

A pártelnök tagadja, hogy tudott az ügyről, azonban Szilágyi György ezt cáfolta, véleménye szerint Jakab Pétert erkölcsi felelősség terheli és el kell számolnia.

Munkája révén már korábban megismerte, sőt egy nézeteltérés tisztázása miatt a Földi család házában is járt a jobbikos szexbotrány sértettje, majd az ezt követő hetekben tartották a botrányba fulladt disznóvágást Ököritófülpüsön.

A feljelentésből kiderül, miszerint hatalmas mennyiségű alkoholt fogyasztottak a résztvevők, valamint a sértett elmondása szerint őt is folyamatosan itatták, ő azonban odafigyelt arra, hogy keveset fogyasszon.

Földi István felesége is részt vett az eseményen, azonban Földi már a disznótor alatt is érzékeltette, hogy fontosnak tartja Szilágyi György élettársát. Majd felesége távozása után többször is fogdosta a jobbikos választókerületi szervezőt, illetve jelezte számára, hogy mit akar tenni vele.

Mindez végül odáig fajult, hogy a mosdóba rángatta Szilágyi élettársát, ahol a kezébe nyomta a nemi szervét, továbbá a vallomás szerint megpróbálta megerőszakolni a 24 éves fiatal nőt – derül ki a hírTV beszámolójából.

Földi tagadja, hogy elkövette, amivel vádolják, emellett a pártelnök közölte, hogy alig egy hete szerzett tudomást az ügyről, ezt azonban Szilágyi György cáfolta, véleménye szerint Jakab Pétert erkölcsi felelősség terheli és el kell számolnia.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság jelezte, büntetőeljárás keretében vizsgálják az esetet, hozzátéve, hogy a nyomozás folyamatban van, azonban gyanúsított kihallgatására még nem került sor.