Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Jó híreket kaphatnak a magyar edzőtermek a kormánytól

Kiderült ugyanis, hogy a turisztikai ügynökség az edzőtermek tulajdonosaival is egyeztet a károk miatt, melyek őket érik ebben az időszakban.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Kiderült ugyanis, hogy a turisztikai ügynökség az edzőtermek tulajdonosaival is egyeztet a károk miatt, melyek őket érik ebben az időszakban.

A jelenlegi korlátozások miatt hónapok óta az emberek többsége nem használhatja az edzőtermeket. Ez nemcsak számukra jelent rossz hírt, hanem a tulajdonosok részéről is, hiszen azzal, hogy nem tarthatnak nyitva a nagyközönség előtt, súlyos bevételektől esnek el. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a válaszában hangsúlyozta, természetesen mindenkivel próbálnak egyeztetni, ahol a kormány kárenyhítést tud biztosítani. Most például a turisztikai ügynökség az edzőtermek tulajdonosaival is egyeztet, mivel nyilvánvaló, hogy ezek a bezárások komoly károkkal járnak számukra.

A fesztiválszervezőkkel pedig tavaly is egyeztettek, és idén is nyitott arra a kormány, hogy ezt megtegyék, de mivel jelenleg nem tudják megmondani, hogy az európai uniós beszerzésen túl is képesek-e oltóanyagot beszerezni, és előbb nyithatnak, vagy sem, mint más uniós országok, nehéz a nyári fesztiválokkal kapcsolatosan nyilatkozni.

Mutatjuk, miként alakult az infláció Magyarországon a tavalyi évben

„Szerintem egy-két hónap múlva leszünk abban a helyzetben, hogy azt meg tudjuk mondani, hogy van-e olyan kár, aminek egy részét az államnak kell enyhítenie, vagy pedig szerencsénk van, és tudunk nyitni, és a nyári fesztiválok már nem már nem a 2020-as, hanem a 2019-es rendben folyhatnak.