Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Jó hír, idén újranyit egy gyógyvizes fürdő Pest megyében

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a nyár első napján megnyitja kapuit a Szent András Gyógyvizes Strand, ami egész évben működni fog, de a gyógyfürdő címet is megszereznék.

Utoljára két éve, 2021-ben volt nyitva a tóalmási termálstrand, ugyanis egy 260 millió forintos támogatásnak köszönhetően megkezdődött a fürdő felújítása, bővítése, ám ez azt is jelentette, hogy a 2022-es szezont ki kell hagyniuk.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A település honlapján közzétett tájékoztatásból viszont az derül ki, hogy az ezzel kapcsolatos munkák többségével elkészültek, így idén újranyitják a Szent András Gyógyvizes Strandot – írta a termalonline.hu.

A fent említett támogatásból felújították a medencéket és egy új, 20 négyzetméteres pancsolómedencét építettek, továbbá új öltözőket és vizesblokkot, valamint kis fürdőgyógyászatot is kialakítottak (itt tangentoros kezelés, fizikoterápia, gyógytorna és gyógymasszázs is elérhető lesz).

A tervek szerint 2023. június 1-jétől fogadják majd a látogatókat, s a szezonban 10-től 19 óráig tartanak nyitva, míg a szezonon kívül, azaz októbertől április végéig 10 és 18 óra között várják a vendégeket, illetve kéthetente hétfőnként karbantartási szünet is lesz (kivétel a hétfőre eső hosszú hétvégék).