18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

Jézuskával csábította szexre kiskorú áldozatait a horrorszakács

Illusztráció/Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. július 27. - 22:33

Öt és fél évre ítélték az egyik galántai nevelőintézet szakácsát, aki szexuálisan kihasználta az egyik bent lakó 14 éves növendékét.

Jakub Filo, az intézet szakácsa szökésben volt, de a Parameter.sk hírportál értesülései szerint a rendőrök fejvadász csoportja egyik pozsonyi rejtekhelyén megtalálta.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Pár évvel ezelőtt éppen Filo ügye irányította rá a figyelmet a Čistý deň nevű intézetre, amit az a Tománek házaspár üzemeltetett, akinek jó kapcsolatai voltak a rácsok mögé zárt Marian Kočner üzletemberrel.

Félrehívott egy cigire. hogy gyújtsak rá, aztán bejött a szobámba és lefeküdtem vele. Azt mondta, hogy valamilyen előnyöket fogok élvezni. Jönni fog a Jézuska is, ha jó leszek” – nyilatkozta a botrány kitörésekor Natália, akivel a férfi szexuálisan visszaélt.

A nevelőintézet ügye attól volt hangos, hogy a drogfüggő gyerekeknek rendszeresen kábítószert adtak és többjüket szexuálisan kihasználták. Aztán 2017-ben az intézetből meglógott két bentlakó és feljelentést tettek az ott folyó dolgok miatt.