Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Megható fotó a súlyosan megsérült és születésnapos Jeremy Renneről a kórházból

Fotó: Jeremy Renner amerikai színész az Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) című filmje európai bemutatójára érkezik Londonban 2016. április 26-án. (MTI/EPA/Hannah McKay)
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan szorítanak azért, hogy a világsztár minél hamarabb felépüljön, és a kórházban mindent megtesznek azért, hogy jobb állapotba kerüljön.

Jeremy Renner valószínűleg már sejti, mekkora szerencséje volt, és arról a bizonyos napról minden évben megemlékezhet, akárcsak a születésnapjáról. Kisebb csoda, hogy nem halt meg a súlyos és furcsa balesetben.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Egy családtagjának akart segíteni a Bosszúállók sztárja a hatalmas havazás közepette, amikor a hókotró elgázolta, átment rajta. Hamar kiderült, hogy Jeremy élete legnehezebb másodperceit éli át, és veszélyben van az élete.

Nem sokkal később megerősítették, hogy a baleset valóban súlyos volt, és a színészt kritikus állapotban szállították kórházba. Az ehhez hasonló súlyos baleseteknél az egyik legrosszabb forgatókönyv, ha valaki agysérülést szenved.

Szerencsére Renner sérüléseinek többségét nem a fején szenvedte el, de így is egy nagyon hosszú rehabilitáció várhat rá. A család, a barátok és a rajongók mellett az őt ápoló orvosi csapat is ott áll mögötte, esetükben szó szerint.

Készült egy kórházi fotó, ahogyan az orvosok és a nővérek összegyűltek Renner szobájában, aki továbbra is igyekszik pozitív maradni. A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig.

Jeremy nem mellesleg a mai napon ünnepelheti 52. születésnapját. A világsztár a 90-es évek közepe óta aktív, azóta számos nagy filmben nyújtott remek alakítást, most azonban egy időre biztosan csak a háttérből figyelheti az eseményeket.