Jennifer Lopez ezt most megint nagyon odatette: kabáttal, vagy anélkül?

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő sajtótájékoztatót tart kolumbiai pályatársa, Shakira részvételével Miamiban 2020. január 30-án. A két popénekes az idei sztárfellépője az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében tartandó játékszünetnek. Az NFL 54. szezonjának nagydöntőjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lép pályára Miamiban február 2-án. MTI/AP/David J. Phillip
not image

Hujber Dávid

2022. január 22. - 00:05

Nem meglepő, mert Jennifer Lopez még mindig extrán szex, hiába múlt el 50, úgy néz ki, mintha csak a 30-as éveiben járna.

A világhírű amerikai énekesnő és színésznő, aki táncosnak és üzletasszonynak is mondhatja magát, idén július végén tölti be az 53. életévét. Az egy újabb fontos mérföldkő lesz az életében, de sokan másokkal szemben jól viseli az idő múlását.

Ez nyilván annak is köszönhető, hogy újra megtalálta a boldogságot, méghozzá régi szerelme, Ben Affleck oldalán. Az is sokat segít, hogy anyagi biztonságban érezheti magát, ott vannak a gyerekei és a tükörben még mindig egy fiatalos JLO köszön vissza.

New York egyik legfényesebben csillogó csillaga kétgyermekes édesanyaként is bombasztikusan néz ki. Valóban szenzációs, amit letesz az asztalra, és az embernek olyan érzése van, mintha csak fiatalodna.

A Nagy Ő: Annabella szingli, és elmondta, miért könnyebbült meg Dávid szakítása után

Lopez a zenei karrierje mellett a színészi pályájára is kiemelt figyelmet fordít, nemrég ismét forgatott, de a fő csapásvonalról sem feledkezik meg. Emiatt nagyon aktív és elfoglalt, de látható módon az edzések sem maradnak ki nála.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.