Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Így táncolt a szuper-szexi Jennifer Lopez Caprin, egészen elkepesztő (videó)

Fotó: 2022. február 8-án a Vegyél el (Marry Me) címû filmjének Los Angeles-i bemutatóján készített kép Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznõrõl és élettársáról, Ben Affleck amerikai színészrõl. A pár 2022. július 16-án Las Vegasban összeházasodott. MTI/AP/Invision/Jordan Strauss
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 3. - 00:04

Jennifer Lopez 50 felett is olyan intenzitással képes táncolni, énekelni és show-t csinálni, mint talán soha ezelőtt.

Jennifer Lopez sikerének titka nemcsak a tehetségében van, hiszen jól tudjuk, hogy az csak egy bizonyos részét teszi ki ennek. Ha az ember nem tesz a dolgokért, nem hajt keményen, akkor előbb-utóbb egyszerűen eltűnik a színpadról.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Számos példát láthattunk már erre, ahogyan arra is, hogy valaki a karrierje kezdete óta dolgozik keményen, gyakorlatilag megállás nélkül. Ez pedig több mint kifizetődő, nemcsak pénzügyi szempontból, hiszen ebben a formában az ember egyre többet tud kihozni magából.

Lopez is ezt teszi, és az 50-es éveiben is képes ugyanazt nyújtani, mint régen, vagy még többet. Nemrég töltötte be az 53. életévét, ám ha megnézzük a róla készült koncertfelvételeket, tátott szájjal nézhetjük, mennyire fitt.

Vajna Timi különleges jelet kapott, nagyon hiányzik neki Andy Vajna

Semmi jel nem utal arra, hogy ez a közeljövőben változni fog, rendkívül intenzív, amit csinál, és el is várja a profizmust. Az egyik legprofibb szakember, aki még mindig képes újat és valami egészen extrát mutatni.

Lapozó: 1 2