Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Jennifer Lopez karácsonyi szettje nagyon nagyot megy (fotók)

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplő tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopeznél is beindult a karácsonyi időszak, és ennek megfelelően öltözködik, aminek a követők csak örülni tudnak.

Jennifer Lopez a valaha volt egyik leghíresebb énekesnő, akiért sok millióan rajonganak, szerte a világon. Annak ellenére, hogy egy nagyon más generáció tagja, a fiatalok közül is rengetegen vannak oda érte.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Egészen elképesztő mennyiségű embertömeg veszi körbe a fellépésein, ami nem csoda, mert különleges személyiség. Nemcsak a hangjáért rajonganak, hanem a megjelenéséért, ahogyan táncol, és így tovább.

Lassan 230 millió követőt számolhat az Instagramon, ami az egyik legtöbb a világsztárok közül. Egy igazi kortalan királynő, aki rendkívül tudatosan éli az életét, és akkor is 110%-ot nyújt, ha munkáról van szó.

Hiába a nagy sikerek, nem vett vissza, csak még magasabbra kapcsolt. Ez nyilván a rajongókról és a karrierjéről is szól, mert sokan mások már túl vannak a csúcson, de JLO nem, továbbra is hozza azt a színvonalat, amit régen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2