Jennifer Aniston 52 évesen is szenzációsan néz ki, íme a bizonyíték

Fotó: Instagram/Jennifer Aniston
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 4. - 11:57

A világhírű színésznő, aki egykor Brad Pitt párja volt, 50 felett is csodálatosan, szenzációsan néz ki, remek divatfotók készültek róla.

Jennifer Aniston neve sokak számára ismerős lehet, aki 1969. február 11-én látta meg a napvilágot Los Angelesben. Akkor még csak nem is sejthették a szülők, hogy igazi világsztár lesz a kislányukból, aki történelmet ír.

1987 óta aktív a szakmában, és akkoriban ő sem sejthette, hogy jó pár évvel később olyasvalamire mond igent, ami az egész életét megváltoztatja. A Jóbarátok olyan sikereket ért el, amiről álmodni sem mertek volna a színészek és az alkotók.

Mindezt leginkább Aniston lovagolta meg a leginkább a sztárvilág hullámain, miközben több éven át Brad Pitt oldalán láthattuk. Szép lassan világsztár vált belőle, és mindenhova követték a kamerák, bár a többi színész sem panaszkodhatott.

Lehet ennél szexibb Nádai Anikó? A választ mindenki tudja…

A legnagyobb figyelmet mégis Aniston kapta, többek között a mozifilmjei miatt is, hiszen Hollywoodban is letette a névjegyét. Nemcsak a Jóbarátokban nyújtott kiváló alakítást, hanem a vásznon is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.