Jelentős árcédulát akasztottak az angol szupertehetségre

London, 2020. július 1. Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal (k), valamint és Max Aarons (j) és Ben Godfrey, a Norwich City játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 2020. július 1-jei mérkõzésén Londonban. MTI/EPA/GETTY/Shaun Botterill
not image

Nagy Noel

2021.február.27 - 13:18

Az angol futball egyik legnagyobb tehetségének tartott Max Aarons sok klub érdeklődését váltotta ki, ám egy tényező miatt jelentősen vakarhatják a fejüket, ugyanis a Norwich City 35 millió font alatt nem kívánja elengedni a jobbhátvédet.

A tavalyi Premier League szezon végén utolsó helyen kihulló Norwichból több játékos is előkerült, akik felkeltették az első osztályú klubok érdeklődését, többek között Emi Buendia, Todd Cantwell, Jamal Lewis, Ben Godfrey és Max Aarons is.

Közöttük Lewis és Godfrey is visszakerült az első osztályba, ugyanis előbbi a Newcastle, utóbbi pedig az Everton csapatához került. Max Aaronsért is többen álltak sorba, olyan nevek is, mint a legutóbbi Bajnokok Ligája győztes Bayern München.

A mindössze 21 éves angol jobbhátvéd pedig átmentette formáját az angol másodosztályba is, ahol továbbra is a remek támadóképességeivel vívja ki a szurkolók és a klubok elismerését, nem mellesleg az érdeklődését.

Mint arról a Daily Express is beszámolt, Aaronsért jelenleg a Manchester United és az Everton a legnagyobb angol kérő, de a Barcelona is nyomon követi a fiatal angolt. A Norwich City azonban olyan hírrel szolgált számukra, amire ugyan felkészülhettek, de mégsem szerették volna, hogy igaz legyen.

A Norwich ugyanis bejelentette, hogy 35 millió font alatt biztosan nem engedi el a fiatal titánt, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia a kluboknak. Erősíti az alkupozíciójukat, hogy a Norwich hét pontos előnnyel vezeti jelenleg az angol Championshipet, így minden bizonnyal visszajutnak a Premier League-be.