18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Járai Mátét megkérdezték, kapott-e már ajánlatot férfitól

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. november 3. - 20:29

Hajdú Péter keményen bekérdezett a sztárpárnak a Frizbi legutóbbi adásában, aminek Járai Kíra és Járai Máté is a vendégei voltak.

Járaiék korábban a Nyerő Párosban szerepeltek együtt, még a tavalyi évadban, ami nagy siker volt. Egészen messzire jutottak, ők is megosztották a nézők véleményét, különösen a nyitott házasságuk miatt.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Rengeteg támadást kaptak emiatt, de voltak olyanok is, akik megértették kapcsolatuk lényegét. Nyilvánvalóan a többség ezt nem nézi jó szemmel, mivel alapvetően nem az a megszokott, hogy valaki nyitott házasságban él.

A házasság normál esetben két szerelmespárról szól, akik kitartanak egymás mellett, és csakis egymásért élnek. Ebben a modern világban egyre többen értelmezik mindezt más módon, így például a nyitott házasság sem olyan ritka, mint régen.

Majka versenyzője mély vallomást tett, sok fiatal tanulhatna ebből

Nem titok, hogy Járai Máté és Járai Kíra egy ilyen házasságban élnek, de arról még nemigazán esett szó, hogyan viszonyulnak ahhoz, ha saját neműk tesz ajánlatot nekik. „Nagyon durvát fogok kérdezni, hogy hol a határ. Ha azt mondaná Kíra, hogy egy nővel akarja kipróbálni, azt is engednéd?” – tette fel a kérdést Hajdú a Frizbiben.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.