18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Járai Máté elárulta, már férfitől is kapott ajánlatot

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 9. - 13:59

Mivel sokan tudják, hogy Járai Máté és Járai Kíra nyitott házasságban élnek, sorra kaptak ajánlatokat a hosszú évek alatt.

A nyitott házasság még mindig elég ritka, feltéve, ha az egyik fél nem tud róla, vagy egyik sem, mert akkor az automatikus megcsalásnak számítana. Ebben az esetben az is nevezhető nyitott házasságnak, vagy egy nagyon rosszul működő kapcsolatnak.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Máté és Kíra esetében ez nem igaz, mert régóta jól működik a kapcsolatuk, nagyon szeretik egymást, ám időről időre vannak más személyek az életükben. Hajdú Péter műsorában beszélgettek a témáról, és arról, hogy hol vannak a határok.

Nem okozhatott meglepetést, hogy mióta teljesen egyértelművé vált a kapcsolatuk nyíltsága, még több ajánlatot kapnak. Máté számára az sem jelentene gondot, ha Kíra egy nővel szeretné kipróbálni a szexet, semmi akadálya nem lenne ennek a részéről.

Berki Krisztián már istennőként tekint Mazsira a szülést követően

Máté erre azt mondta, abban az esetben lenne a legkevesebb oka a féltékenységre, mert nem tudna olyat nyújtani Kíra számára, mint egy nő. „Éröltettem neki, de az Istennek nem akarta.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.