Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Kiderült, hogyan vált nyitottá Járai Mátéék házassága

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 9. - 04:46

Sokan elítélik a sztárpárt amiatt, hogy nyitott házasságban élnek, és ez valószínűleg így is marad, mert a többség számára ez túl szokványos vagy elfogadott.

Járai Máté és Járai Kíra azonban teljes mértékben vállalja azt, hogy nyitott házasságban élnek egymással. Ugyan nagyon szeretik egymást, mindennél jobban, másfelé is nyitottak az évek alatt.

Soron kívül Oroszország bécsi nagykövete: az “oroszellenes” szankciók teljes kudarcot vallottak

Ez egyeseknek összeférhetetlenséget jelent, és nem értik, hogy a pár akkor miért van együtt, különösen ilyen hosszú ideje. Hajdú Péter megkérdezte őket, mikor jött el az a pont, amikor úgy döntöttek, hogy 180 fokos fordulatot vesz a házasságuk.

Azt mondták a Frizbiben, hogy ez a jelenség mindig is jelen volt a kapcsolatukban, gyakorlatilag annak legelejétől. Gyakorlatban azonban ez csak később következett be, és Mátéék jól emlékeznek az első időkre.

Nyerő Páros: Kabát Peti hatalmas forma, ezt a beszélgetést hallgasd meg

Egy wellness szállodában voltak, ahol találkoztak egy nagyon jó masszőrrel, aki nem volt közömbös Kírának. Utána kiderült, a masszőrnek is tetszett Máté felesége, majd jött egy lehetőség, hogy találkozzanak egymással.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2