Dollár
395,23 Ft
Euró
417,94 Ft
Font
484,65 Ft
Bitcoin
17,214 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Nagy meglepetésre kiesett Janicsák Veca

Fotó: RTL
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemigazán számíthattunk arra, hogy Janicsák Veca ilyen hamar kiesik, még akkor is, ha ettől a ponttól kezdve napi szinten búcsúznak a sztárok.

Janicsák Veca szerepelt már komoly kihívást jelentő műsorban, de a dzsungel számára is új volt. Örömmel vágott neki a kalandnak, ám a családja hiánya természetesen őt is gyengíthette, de igyekezett mindent beleadni.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Sokszor volt főszereplő, a viták sem kerülték el, de igyekezett inkább háttérben maradni, hogy ne legyenek felesleges körei. A születésnapját is odakint ünnepelte, ami különleges volt, az egész tábor közösen köszöntötte.

A feladatok alatt sem teljesített rosszul, meggyőzően haladt előre, és a csacsit is gondozta, akit nagyon megszeretett. Emiatt is lehetett számára fájdalmas, amikor hirtelen el kellett köszönnie a kis állattól.

Vecának megható pillanatai is voltak, és voltak celebek, akikkel jól megértette egymást. Azt gondolhattuk, hogy eljut a végéig, de valamiért a nézők úgy döntöttek, nem kíváncsiak rá a folytatásban.

Dancing with the Stars: Berki Mazsi kiesett, véget ért számára a verseny

Vagy csak sokan azt gondolhatták, hogy biztos a helye, de nem. Minden az arcára volt írva, ugyanakkor örült is, hiszen rövidesen újra a szeretteivel lehet, akiket már egy ideje nem láthatott, és ez lelkileg igencsak megterhelő.