Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Jákob Zoltán igazi extra ferraris élményekkel ajándékozta meg a fiatalokat

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez egyúttal remek motiváció is lehet számukra az életben ahhoz, hogy elérjék a vágyaikat, teljesítsék a legnagyobb álmaikat.

Mindenkinek vannak álmaik, amiknek többségét teljesíthetjük, ha nem is könnyedén. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi minden elérhető, ha nagyon kitartóak vagyunk, és valóban teszünk a dolgok megvalósulásért.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Mindez egyszerűnek hangzik, és részben az is, de ha csak álmodozunk és keveset teszünk, akkor maximum a lottó segíthet hozzá bennünket ahhoz, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Mindig jobb, ha folyamatosan teszünk a dolgokért, és amikor elérjük azokat, boldogabbak leszünk, mint valaha.

Később pedig nem az adott álom megvalósulása okozza a legnagyobb örömet, hanem a megtett út. Jákob Zoltán, Magyarország egyik legtehetősebb embere gyakorlatilag mindent elért, amit csak akarhatott.

Sok milliárd áll a rendelkezésére ahhoz, hogy áloméletet éljen, és a gyerekei jövője is biztosított. Minden hónapban elutazik valahová, de ha épp Magyarországon tartózkodik, akkor sem feledkezik meg azokról, akik például szeretnének egy kis ferraris élményt.

Alább erről nézhettek meg egy videót, ahogyan a srác lehetőséget kap a volán mögött, persze csak álló helyzetben, a gázt nyomkodva. Az olasz autócsoda pedig úgy duruzsol, mint semmi más a világon.