Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Uraim, figyelem: Jake Gyllenhaal megmutatja, milyen a stílusos férfi

Fotó: Instagram/Jake Gyllenhaal
not image

Kornis Vivien

2021. szeptember 8. - 09:26

Az igaz, hogyegy Valentino szettel elég nehéz mellényúlni.

A napokban is zajlik a 78. alkalommal megrendezett Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, amin mindenki ott van, aki számít. A neves eseményen többek között Palvin Barbi is megjelent, aki természetes szépségével, eleganciájával és lenyűgöző kisugárzásával most is ellopta a showt.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Palvin Barbi a Velencei Filmfesztiválon járt, a nyugalom megzavarására alkalmas szettben jelent meg a vörös szőnyegen

Hogy a férfiakról is szóljunk – miután Kate Hudson mesés dekoltázsáról is beszámoltunk – Jake Gyllenhaalt hozzuk fel igazi példaképként férfi olvasóink számára: a világhírű hollywoodi színész a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon legidősebb nővérével, a szintén színész Maggie Gyllenhaalal jelent meg, aki most debütált rendezőként is a The Lost Daughter című filmmel. 

Kate Hudson semmit nem bízott a véletlenre ebben a tűzpiros szettben

Visszakanyarodva a sármos és szívdöglesztő Jake Gyllenhaalhoz, a színész ezúttal egy elegáns törtfehér szettben jelent meg a vörös szőnyegen, ami – bár a mindennapokban talán nem a legpraktikusabb szín – kifejezetten elegáns és letisztult külsőt kölcsönöz neki. 

Ezt egy kicsit ellensúlyozandó, játékosan hosszú haja és szexi állkapcsát kiemelő másnapos borostája tompít egy kicsit a szettjén, ahogyan az is a hanyag elegancia felé tereli az külsejét, hogy fantasztikus Valentino öltönyéhez sem nyakkendőt, sem övet nem visel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.