Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Jakab Péter válaszolt Majkának, aki szerint a rapper a rendszert szolgálja

Fotó: Majka (Majoros Péter) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Jakab Péter azon a véleményen van, hogy Majka azok közé tartozik, akik a rendszert szolgálják, hiába tartja jónak az új dalát.

Várható volt, hogy nagy politikai visszhangot fog kapni Majka legújabb dala, amely rövid idő alatt milliós nézettségre tett szert. Számos cikk és vélemény született a dalszöveg miatt, még mindig sokat foglalkoznak vele.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Majka úgy döntött, hogy egy hosszabb posztban reagál a kritikákra, és többek között Jakab Péternek is válaszolt. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy megszülessen a Nép Pártján alapítójának reakciója, aki a Facebook oldalán keresztül üzent.

„Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak.” – írta a legújabb posztjában Jakab, ami egyúttal válasz is a rapper hosszú és tartalmak bejegyzésére.

„Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel. Te viszont még mindig a TV2-t tolod, és ezzel – ha akarod, ha nem – a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted. Mészáros pénzén.”

„Tudod, ez az a pénz, amiről nem egy város beszél, hanem egy ország. Mert ez a pénz nem az övé, hanem az országé. Most mégis Mészáros költi. Rád is.” – folytatta Jakab, aki továbbra is élesen kritizálja a kormányt.

„Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz.”

Jakab jónak tartja Majka dalát, de szerinte a rendszert szolgálja. „Mert a dalod tényleg jó, de amíg te is a rendszert szolgálod, valójában ez a dal sem több, mint a színházadban díszlet.”