Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Jakab Péter úton van a parlamentbe, azt mondja, van némi mondandója Orbán Viktornak

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
not image

Takács Petra

2022. június 27. - 14:48

Jakab Péter már nem egyszer üzent keményen Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiken általában jókat szokott mosolyogni a jobboldal.

Azt enyhe túlzással sem mondhatjuk, hogy Jakab Péter karrierje csúcsán lenne, miközben már nem ő a Jobbik elnöke. Nagyobb gond lehetett számára az, hogy az előválasztásokon finoman szólva sem álltak be mögé az emberek.

Igaz, az esélyesnek tartott Dobrev Klára is hasonlóan járt, bár az ő pozíciója nem vált kérdésessé Gyurcsány Ferenc oldalán a pártjában. Azóta egyre több a fekete felhő Jakab felett, aki maga mondott le az elnöki székről.

Állítólag visszatérne, de még semmi konkrét nem történt az ügyben. Ami biztos, hogy a Jobbik tagja, annak frakcióvezetője, mellé egy igen szép fizetéssel, de hogy mit hoz számára a jövő, senki sem tudja.

Már nem egyszer üzent kemény hangnemben Orbán Viktornak, és a jobboldal sokszor jókat nevetett ezeken a mondatokon. Sokszor volt már hangos Jakabtól a parlament, és most is valami hasonlóra készülhet.

„Úton. Van némi mondandóm a miniszterelnöknek.” – írta a rövid posztjában, miközben csatolt magáról egy komolyabb arcot vágó fotót, ahogyan az autóban ül, és halad előre. Hogy a politikai karrierje is előre halad, azt nem tudni, valószínűleg hamarosan erre is meglesz a válasz.

Fotó: Facebook/Jakab Péter

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.