Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Puszik és kézfogások között köszönte meg Jakab Péter, hogy még van, aki mellette áll

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. június 26. - 11:51

Állítása szerint most már tudja, hogy mi az, aki mellette áll, amíg a Jobbik elnöke volt, ez nem volt egyértelmű. 

Jakab Péter, a Jobbik korábbi elnöke szívmelengető videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyen jobbikos pólóban üdvözli puszikkal a hölgyeket, kézfogással az urakat, akik még „mellette állnak”. 

Soron kívül Visszautasítják az oroszok a vádakat: nem lopnak áramot a zaporozsjei atomerőműből

„Amikor a Jobbik elnöke voltam, soha nem tudtam igazán, ki az, aki valóban mellettem áll, és ki az, aki csak érdekből. Most már tudom. És jó is ez így. Építkezni csak biztos alapokra lehet” – kommentálta. 

A videóban megköszönte minden jobbikosnak, aki még mellette áll, és nagyjából 30-40 ember előtt elmondta, hogy nem adják meg a Fidesznek azt az örömöt, hogy leszámoljanak azokkal, akik még maradtak. 

„Azért nyírnak bennünket, mert nagyon jól tudják, hogy minket, jobbikosokat, becsületes jobbikosokat nem lehet zsebre vágni, nem lehet megfenyegeti, nem lehet megzsarolni, nem lehet megvásárolni. Az ilyen embertípus pedig ennek a rezsimnek a halálos ellensége” – osztotta meg. 

Hozzátette, hogy ők azonban azért jobbikosok, hogy állják a sarat és soha ne adják fel. 

Megköszönte mindenkinek, aki jelen volt, hiszen szerinte nincs olyan feladat, amelyet együtt ne tudnának megoldani, ezért számít rájuk, és ők is számíthatnak rá. 

A videó végén még körbeálltak, és egy közös csatakiáltással nyomatékot is adtak a mondanivalójuknak, mint a sportcsapatok a mérkőzések előtt. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.