Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Jakab Péter megint üzent: „Ha jön a Fidesz nemzeti konzultációja, tűzre vele”

Fotó: Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. április 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 09:53

Jakab Péter valóban nem marad csendben, nem vonul háttérbe, igyekszik hangos üzeneteket megfogalmazni a közösségi médián keresztül, most is így tett.

Nem egy olyan hozzászólást lehet olvasni a közösségi médiában, hogy a „sok duma” mellett már várják a „cselekvést” a Jobbik volt elnökétől, ha már a nép pártján áll. Az évek alatt megszokhattuk tőle, hogy elég intenzíven szól oda, és kihasználja a közösségi média adta lehetőségeket.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

Sokan vannak, akik nem tudják komolyan venni, a parlamentben is láthattunk erre nem egy példát. Jakab azonban hisz abban, amit képvisel, és továbbra is azon dolgozik, hogy ne az Orbán-kormány irányítsa az országot.

Eddig nem járt sikerrel, az előválasztásokon sem mögé állt be a többség, ami szintén egy beszédes üzenetként hathatott. Később szép lassan egyre távolabb került a Jobbiktól, majd rövid időn belül távozott, nemcsak az elnöki székből.

Jelenleg a saját mozgalmát igyekszik egyre nagyobbra duzzasztani, de hogy mi lesz ebből, továbbra sem tudni. Az azonban biztos, hogy továbbra is élesen fogja kritizálni a kormányt, most épp a legújabb nemzeti konzultáció miatt.

Úgy tűnik, ezzel sem elégedett, konkrétan azt írta, hogy „tűzre vele”, így valószínűleg Jakab nem fogja kitölteni a konzultációt. Sokan mások azonban minden bizonnyal meg fogják tenni, és itt sok százezer emberről beszélünk, mivel rendkívül fontos a téma, miközben az energiaárak egyre súlyosabbá teszik a helyzetet, kiegészülve a szintén megnövekedett élelmiszer-árakkal.