Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Ételfutárnak állt Jakab Péter, még borravalót is kapott (videó)

Fotó: Jakab Péter, a Jobbik elnöke azonnali kérdést tesz fel a miniszterelnöknek az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 2-án. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2022. június 19. - 12:21

Jakab Péter igyekszik hangsúlyozni, hogy ő a nép pártján áll, és azt mondja, néha nem árt belebújni más bőrébe.

Jakab Péter már nem a Jobbik elnöke, ami nem meglepő, mert egy ideje tudni lehetett, hogy elveszítheti ezt a tisztséget. Végül ő maga mondott le, és az sem lehetett meglepetés, hogy elfogadták a lemondását.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Sokak szerint nem kellene politizálnia, különösen az utóbbi időszak kudarcai után. Jakab azonban nem adja fel, és folytatja, elmondása szerint most még több energiája lehet arra, hogy borsot törjön a kormány orra alá.

Jakab egyértelműen nincs a legnépszerűbb politikusok között, de aktív a közösségi médiában. Jelenleg 420 ezer követője van a Facebook oldalán, ahol időközben profilt váltott, és a Jobbik frakcióvezetőjének hívja magát.

Az elmúlt időszakban olyan tartalmakat osztott meg, amikben például traktorvezetés közben láthatjuk. Hangsúlyozta, ő a nép pártján áll, és megint megragadta a lehetőséget arra, hogy a kormányt kritizálja.

Legutóbb a nagy traktort egy Suzukira cserélt le, és ételfutárnak állt, mint azt a videóban is láthatjuk. Reméli, ízlett a vacsora, és még kis borravalót is kapott, amiért hálás volt, majd továbbhajtott.