Dollár
402,54 Ft
Euró
404,21 Ft
Font
476,14 Ft
Bitcoin
21,093 $

Jakab nem áll le: „Aljas és pofátlan vagy Orbán! Hazudtál!”

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban 2022. augusztus 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 08:25

Jakab Péter egyre hangosabb és hangosabb a közösségi médiában, más kérdés, hogy hányan veszik komolyan az állampolgárok közül.

Volt idő, amikor Jakab Péter azért kampányolt, hogy miniszterelnök legyen, és noha eleinte a számok azt mutatták, akár jó esélyei lehetnek az előválasztásokon, a valóság végül totálisan mást mutatott, méghozzá drasztikus módon.

Jakab politikai pályafutása azóta sokat változott, először a Jobbik éléről távozott, majd a frakcióvezető pozícióját is elvesztette. Sorra kapta a rossz híreket, de elmondása szerint nem hagyja magát elhallgattatni, és továbbra is politizál.

Sokan nem örülnek ennek, éles kritikával illetik, és nem mindenki tudja komolyan venni. A jobboldalnak is megvan róla a véleménye, most pedig egy újabb ügyben lehet hallani a nevét, amivel ismét középpontba került.

Jakab igyekszik aktív lenni, keményen támadja a kormányt és Orbán Viktor miniszterelnököt, aki legutóbb Dallasban tartott beszédet, és hatalmas sikert aratott. Természetesen az ellenzék is hallgatta Orbán beszédét, majd Jakab visszaért, és igen nyersen fogalmozott.

„Aljas és pofátlan vagy Orbán! Hazudtál! Tiltakozzatok ti is a rezsiemelés ellen!” – írta a posztjában a Jobbik volt elnöke, aki úgy tűnik, nem engedi el a témát, míg a jobboldal részéről egyre kevesebben reagálnak a szavaira.