18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Berúgott, balesetet okozott, majd hazament és halálra szúrta bátyját

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. november 11. - 20:09

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi ittas állapotban közlekedési balesetet szenvedett, hazagyalogolt, majd oroszlányi közös otthonukban megölte a bátyját.

A Tatabányai Törvényszék az elkövetőt emberölés bűntette és ittas járművezetés vétsége miatt 12 év börtönbüntetésre, 2 év közúti járművezetéstől eltiltás büntetésre, mellékbüntetésül 8 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

A vádlott ittasan vezette gépkocsiját. Hazaérve dulakodott a testvérével – a sértettel -, akit egy 33 cm pengehosszúságú bajonett-késsel mellkason szúrt. A testvér a szúrás következtében meghalt.

A vádlott beismerte a bűncselekmények elkövetését és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, melyet a bíróság elfogadott.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a kiszabott büntetés szükséges és indokolt, ugyanis az elkövető többszörösen büntetett előéletű, felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt állt, ittasan, különösen veszélyes eszközt használva, közeli hozzátartozója sérelmére követte el az élet elleni bűncselekményt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.