Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Lenyűgözően néz ki bikiniben (is) Iszak Eszti

Fotó: Instagram/Iszak Eszter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemcsak bikiniben, de ez a fotó most abszolúte aktuális, és nem a magyarországi időjárás miatt, hiszen Iszak Eszti nemrég még Törökországban pihent.

Az emberek bele sem gondolnak, hogy milyen szerencsések, mert rengeteg sztárunk van idehaza, akik valóban minőségi és érdekes tartalmakat osztanak meg magukról a közösségi médiában. Sokan díjazzák a visszafogottabb személyiségeket, akik nem tolják túl a dolgokat, nem akarnak mindenáron középpontban lenni.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Iszak Eszti élete nemrég sokat változott abból a szempontból, hogy rendkívül korán kel, mivel ő lett a Mokka új műsorvezetője. Hamar felvette a ritmust, köszönhetően annak is, hogy egyúttal tapasztalt médiaszakembernek mondhatja magát.

Egy igazán értelmes és intelligens nő, akinek nem mellesleg tökéletes a formája, és aki kételkedik ebben, csak nézze meg a legújabb róla készült felvételt. Eszti is imádja a napsütést, a nyarat, ami nem csoda, főleg most, hogy idehaza hideg van és esik az eső.

Eszti elárulta, hogy végül a tervezettnél hamarabb haza kellett térniük Törökországból, ráadásul ez napokat jelent. Az azonban jó hír, hogy sikerült napi szinten 9-10 órát aludnia, részlegesen búcsút intve a 4-5 órás pihenésnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2